عموما افرادی که دچار افت شنوایی بالایی هستند در انتخاب سمعک بسیار حساس بوده و تمایل دارند بهترین و قوی ترین سمعک را انتخاب کنند. عزیزان بسیاری با ما تماس گرفته و می خواهند بدانند که قویترین سمعک دنیا چیست؟ یا مثلا قویترین سمعک داخل گوشی چه برندی است؟ گفتنی است که در اکثر برندها ، سمعک های پرقدرت به صورت های پشت گوشی و داخل گوشی موجود هستند . گفته می شود قدرت سمعک های پشت گوشی ۸۱ الی ۸۳ دسی بل است. سمعک های قوی بسیار طرفدار دارند و افرادی که شنوایی زیادی ندارند لازم است از این سمعک ها استفاده کنند . این سمعک ها از لحاظ فن آوری و برنامه ها کاملا شبیه دیگر سمعک ها هستند و تنها تفاوت آنها در سایز آنها می باشد . لازم به توضیح است سمعک های با قدرت بالای ۸۰ دسی بل در دسته سمعک های « اولترا پاور » قرار دارند و سمعک های با قدرت ۷۰ الی ۸۰ دسی بل در دسته سمعک های « سوپر پاور » قرار می گیرند. هرچه قدرت سمعک ها بیشتر باشد ، مدارهای فیدبک گیری آن ها نیز بیشتر خواهد بود . این سمعک ها دارای تعداد زیادی کانال های هستند . سمعک های پرقدرت شامل مدار وایرلس بوده و در آنها قابلیت اتصال به سیستم های وایرلس همچون تلفن همراه ، تلویزیون و سایر سیستم های وایرلس دار وجود دارد تا به فرد در شنیدن صدای تلویزیون و رادیو و غیره کمک کند . در سمعک های پرقدرت ، فن آوری به کار رفته باید هوشمند باشد زیرا سمعک های هوشمند به جزئی ترین صداها توجه کرده و با آنالیز می تواند صداها را بهتر منتقل سازد.
اگر می خواهید بدانید که قوی ترین سمعک دنیا چیست یا مثلا این که به دنبال قویترین سمعک داخل گوشی هستید، توصیه می کنیم که در این نوشتار تا پایان حتما با ما همراه باشید. در این مقاله قویترین سمعک ها را بسته به انواع آن ها مرور خواهیم نموده و چند مدل سمعک داخل گوشی قوی را نیز مرور خواهیم نمود. به گونه این که در پایان این مقاله خودتان بتوانید قوی ترین سمعک های جهان را تشخیص دهید:
بایستی توجه داشت که سمعک های با قدرت زیاد باید در دوره های ۳ ماهه یا ۶ ماهه باید چکاپ شوند زیرا می تواند به گوش آسیب برساند و سلامت شنوایی را به خطر اندازند . برای بررسی وضعیت سمعک باید به کلینیک های شنوایی سنجی مراجعه نمود.
هرچه تعداد کانال بیشتر باشد فیدبک گیری بهتری در سمعک رخ می دهد و تفکیک صدا بهتر انجام می گیرد. در سمعک های پرقدرت معمولا تعداد کانال بین ۶ الی ۱۰ کانال است. لذا اگر به دنبال قویترین سمعک دنیا هستید، حتما به تعداد کانال ها توجه نمایید.
برخی سمعک اتیکن مدل DYNAMO را قویترین سمعک دنیا می دانند.
عزیزان زیادی از ما درباره قویترین سمعک داخل گوشی سوال پرسیده اند. حتما می دانید که یکی از انواع مدل های سمعک ، سمعک داخل گوشی می باشد که در اندازه ای کوچکتر نسبت به سمعک های پشت گوشی ساخته می شوند . همانند سایر سمعک ها ، سمعک های داخل گوشی دارای بخش ها یا اجزای مشابه ای هستند ، این اجزاء شامل میکروفون ، رسیور، پردازشگر صدا و درب باتری می باشد . اما مهم تریت تفاوت این است که اجزاء سمعک داخل گوشی در سایز کوچک تری هستند . در حال حاضر قوی ترین سمعک داخل گوشی (قوی ترین سمعک نامرئی) در دنیا سمعک insio زیمنس با فن آوری binax می باشد. توصیه ما این است که اگر به دنبال سمعک داخل گوشی قوی هستید، حتما به این مدل توجه داشته باشید؛ چرا که این سمعک با ظاهری بسیار کوچک توانسته است تمامی فن آوری های بروز دنیا را در خود جای دهد. از ویژگی های سمعک insio عبارتند از :
سمعک داخل گوشی insio قویترین سمعک داخل گوشی دنیا است.
سمعک داخلی بدین معنی است که سمعک به طور کامل در داخل کانال گوش قرار می گیرد ، به زبانی دیگر تمام اجزای سمعک در داخل کانال گوش قرار می گیرند. بنابراین وجه اشتراک تمام سمعک های فوق الذکر ، قرار گرفتن داخل تمام اجزای سمعک در کانال گوش می باشد و تنها تفاوت آنها در محل قرارگیری ، اندازه ، قدرت و امکانات آنها است .
-سمعک نامرئی یا سمعک IIC: این نوع سمعک در خم دوم کانال گوش یا در عمق بیشتری از کانال گوش قرار می گیرد. (سمعک غیرقابل دید). گفتنی است سمعک نامریی شامل برد یا کیت (صفحه ای که اجزای سمعک ، درب باتری، میکروفون سمعک روی آن سوار می شوند) ویژه ای می باشد. اکثر سمعک های نامرئی، برد یا کیت مشکی رنگی دارند تا زمانی که در کانال گوش قرار می گیرند به هیچ وجه دیده نگردند . باتری استفاده شده در تمامی سمعک های نامریی ، شماره ۱۰ (کوچک ترین سایز باتری سمعک : باتری زرد رنگ) می باشد.
-سمعک داخل گوشی یا سمعک CIC : سمعک در خم اول کانال گوش قرار می گیرد و نسبت به سمعک نامرئی در عمق کمتری از کانال گوش واقع می شود . در این مدل ها سمعک داخل گوشی دارای برد یا کیت به رنگ بژ می باشد و باتری استفاده شده در این سمعک ها ، شماره ۱۰ است .
قوی ترین سمعک
-سمعک های درون کانال گوش یا سمعک ITC: این نوع سمعک در بخش کانال و صدفه لاله گوش قرار می گیرد. این سمعک ها دارای اندازه ای بزرگتری بوده و از نظر قدرتی و طول عمر باتری نیز از سمعک های نامرئی و داخل گوشی مدت زمان بیشتری را صرف می کنند .
-سمعک های درون گوش یا سمعک ITE: در این نوع سمعک ، اجزای اصلی در بخش کانال و بخش اعظم لاله گوش جای می گیرد. در بین سمعک های داخل گوشی ، این نوع سمعک جزء بزرگترین سمعک ها بوده و باتری استفاده شده در آن ها بیشتر اوقات باتری ۱۳ و ۳۱۲ می باشد.
قیمت سمعک های داخل گوشی دیجیتال حدودا از ۲ ميليون تومان شروع می شوند و به ترتیب به افزایش میزان فن آوری و ویژگی های سمعک قیمت نیز افزایش پیدا می یابد.
در میان قویترین سمعک دنیا انواع سمعک های پشت گوشی به چشم می خورند. یکی دیگر از انواع مدل های سمعک ، سمعک پشت گوشی می باشد كه در پشت گوش قرار مي گيرد . می توان سمعک ها را به طور کلی به دو نوع کلی تقسیم نمود :
سمعک های پشت گوشی دارای انواع مختلفی هستند که عبارتند از :
سمعک های پشت گوشی ریک :
برخی به سمعک های ریک به عنوان قویترین سمعک دنیا ایمان دارند. این نوع سمعک ها همانند سمعک های پشت گوشی معمول بر روی لاله یا پشت گوش قرار می گیرند؛ اما رسیور سمعک در داخل کانال گوش جای می گیرد. در این مدل سمعک ، اجزایی نظیر میکروفون ، پردازنده سمعک ، باری سمعک در بدنه سمعک و در پشت سمعک قرار گرفته و رسیور از طریق یک سیم به داخل کانال گوش وارد می گردد . گفتنی است از ویژگی منحصر به فرد سمعک های ریک ، اندازه کوچکتر آنها نسبت به سمعک های پشت گوشی معمول می باشد . زیرا با دیده نشدن سمعک ، استفاده آن در کاربران جذاب تر می گردد. در واقع سمعک ریک را می توان نوعی سمعک پشت گوشی نامرئی یا سمعک غیرقابل دید قلمداد نمود .
سمعک های پشت گوشی ریک – قوی ترین سمعک دنیا
لازم به ذکر است برای کودکان کم شنوا با افت شدید ، علاوه بر سمعک های دارای قدرت ، نیاز به سمعک هایی با بالاترین فن آوری ( فن آوری هوشمند )، سیستم وایرلس (اتصال به وسایل کمک شنوایی که سبب بهبود درک گفتار می شوند)، سیستم انتقال فرکانسی ( درصورت مناطق مرده حلزون از دیگر مناطق حلزونی استفاده شود ) ، محدوده فرکانسی سمعک ( یعنی سمعک پهنای وسیعتری از صداها را بتواند تقویت کند ) و سایر امکاناتی که برای کودک مفید می باشد لازم و ضروری می باشد. چرا که کودک برای رشد گفتار و زبان نیاز به شنیدن و درک تمامی صداهای محیطی و گفتاری را دارد . گفتنی است در یک فرد بزرگسال یا سالمندی که دچار کم شنوایی به دلایل مختلفی نظیر ضربه به گوش ،در معرض بودن صدای بلند، مصرف دارو، پیری و افزایش سن شده است نیاز به سمعک هایی با ویژگی های متفاوتی نسبت به کودک دارد. معروف ترین سمعک های با قدرت بالا ، محدوده فرکانسی وسیع و کیفیت عالی عبارتند از :
✅ارزیابی شنوایی
✅ مشاوره و تجویز سمعک توسط متخصص شنوایی در منزل
در تعطیلات سال جدید میتوانید مشاوره آنلاین و تلفنی با خانم دکتر قاسمی داشته باشید. جهت هماهنگی به شماره واتس آپ ۰۹۳۳۰۴۸۱۶۳۹ پیام ارسال نمایید.
✅مشاوره کودک و خانواده
✅اختلالات یادگیری
✅اختلالات گفتار و زبان
✅مشکلات وسواس و اضطراب
✅مشاوره آنلاین با شهرستانها و خارج از کشور
✅ و ...
2 Comments
آخه با این قیمت دلار هیچ کدوم ازین سمعک ها رو وسعمون نمی رسه که تهیه کنیم
واقعا این تکنولوژی عجب پیشرفتی داره میکنه روز به روز می بینی سمعک های قوی تر دارن میان تو کار