قیمت سمعک و انواع سمعک از نظر تکنولوژی و ظاهر

سمعک چیست؟ سمعک (به انگیسی: Hearing Aids) به تقویت کننده الکترونیکی کوچکی گفته می‌شود که به افراد در شنیدن صداها کمک قابل توجهی می‌کند. علی رغم تصور برخی، مکانیزم کار سمعک نیز بسیار ساده است. در حقیقت انواع سمعک با تقویت صدا برای افراد کم شنوا، سبب می شود که این افراد قادر به شنیدن تمامی صداها باشند. بدین ترتیب افراد کم شنوا نیز می‌توانند به سادگی با دیگران ارتباط برقرار نموده و مانند هرکس دیگر در فعالیت های اجتماعی حضوری مستمر و مفید داشته باشند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی متخصصان موفق به ساخت انواع مختلف سمعک هوشمند گردیده‌اند. شاید تعجب کنید اگر بدانید که شما در مرحله‌ی خرید سمعک گوش با انواع بسیار گوناگونی از آن مواجه خواهید بود که هر کدام قیمت خاص خود را دارند. البته امروزه انواع سمعک نامرئی نیز توسط شرکت های مختلفی تولید می‌شود که هر کدام معایب و مزایای خاص خود را دارند. جالب است بدانید که قیمت سمعک نامرئی نیز به آن صورت بالا نیست و بسیاری از کاربران آن ها تهیه و از آن استفاده می‌کنند. در حال حاضر قیمت سمعک معمولی با کلیه امکانات از 1،500،000 تومان شروع می شود. در سمعک‌های روز، تاکید بر این است که اولا کاربری و استفاده از آن ساده تر باشد و فرد در مکالمات روزانه، استفاده از تلفن یا تماشای تلویزیون و … احساس راحتی کند. ثانیا در طراحی آن از تقویت صداهای مزاحم محیطی نیز کاسته شود. طبیعی است که افرادی که از سمعك استفاده می‌کنند، در مقایسه با افراد کم شنوایی که از آن استفاده نمی‌کنند، به مراتب از درک گفتاری بهتری برخوردار می‌باشند.

قیمت انواع سمعک چیست؟

برای رزرو نوبت شنوایی سنجی، مشاوره و خرید سمعک هم اکنون با کلینیک طنین سمعک تماس بگیرید!

شماره تماس: ٢-٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)

ساختمان سمعک

برای این که بتوانیم از سمعک درک بهتری پیدا نماییم، در این بخش ساختمان آن را به اختصار برایتان شرح خواهیم داد. در حقیقت علی رغم تصور بسیاری از مردم، انواع سمعک ساختمانی بسیار ساده داشته و از سه قسمت تشکیل شده است. این سه جزء عبارتند از:

  1. میکروفون Microphone
  2. تقویت کننده Amplifier
  3. بلندگو Receiver
ساختار و ساختمان انواع سمعک چگونه است؟

شمای اجزای مختلف سمعک

تصویر بالا به صورت کاملا شماتیک و کلی اجزای یک سمعک معمولی را به تصویر کشیده است. یادتان نرود که سمعک از هر نوعی هم که باشد، به هرحال این سه بخش را در خود جای داده است. طرز کار سمعک نیز خیلی ساده است. به این صورت که نخست صدا از طریق میکروفون دریافت شده و پس از این دریافت اولیه، امواج صوتی توسط میکروفون به امواج الکتریکی تبدیل می‌شود. سپس این سیگنال ها به تقویت کننده رسیده و تقویت کننده نیز قدرت صدا را افزایش می‌دهد. در نهایت این صدای تقویت شده از طریق رسیور یا بلندگو به گوش شخص بیمار خواهد رسید.

بدین ترتیب با توجه به اندازه، شکل قرارگیری در گوش و هم چنین قدرت پوشانندگی، انواع سمعک‌ها را به 5 گروه کلی تقسیم بندی می کنند. این پنج گروه عبارتند از:

  1. پشت گوشی (Behind The Ear Hearing Aid (BTE
  2. داخل گوشی (In The Ear Hearing Aid (ITE
  3. (Receiver in the canal (RIC
  4. جیبی (Body Worn Hearing Aid (BW
  5. عینكی (Eye Glass Hearing Aid (E.H.A

قیمت سمعک نامرئی و دیجیتال و … چقدر است ؟

قیمت سمعک، یکی از مهم ترین سوالاتی است که تمام مراجعین ما آن را مطرح می سازند. در حقیقت بسیاری از مراجعین می‌خواهند بدانند که قیمت انواع سمعک هوشمند چقدر است؟ به عنوان مثال قیمت سمعک نامرئی همواره به عنوان سوالی کاملا متداول از جانب مراجعین مطرح می گردد.

در پاسخ این سوال مهم بایستی اذعان داریم که تعیین کننده اصلی در قیمت سمعک، نوع برندی است که برای خود انتخاب می کنید. امروزه برندهای سمعک بسیار گسترده بوده و انواع آن ها می توان به سمعک زیمنس، سمعک اتیکن ، سمعک فوناک سوئیس ، سمعک یونیترون و … اشاره نمود.

به طور کلی اصلی‌ترین فاکتورها در تعیین قیمت انواع سمعک عبارتند از:

  1. تکنولوژی بکار رفته در آن
  2. امکانات قابل استفاده و بکار رفته که مورد نیاز کاربر است از قبیل داشتن سیستم‌های  هوشمنددیجیتال، امکان وایرلس داشتن و ….
  3. نوع و میزان کم شنوایی، سن فرد استفاده کننده از سمعک، قدرت درک و تشخیص کلمات، وزوز گوش، سلامت سیستم آناتومیک گوش فرد
  4. شغل و میزان تحصیلات و نیازهای عاطفی اجتماعی کاربر
  5. نوع برند و مدل انتخابی متناسب با هر فرد

برای همین اگر می خواهید قیمت این محصول را بدانید، بهتر است که با کلیک روی دکمه ی زیر، به صفحه برندهای سمعک بروید:

برای مشاهده قیمت انواع برندهای سمعک اینجا کلیک کنید

در عین حال اگر می خواهید به صورت کلی بدانید که مثلا قیمت یک نوع سمعک چقدر است، می توانید از جدول زیر استفاده نمایید:

 

نوع سمعک قیمت سمعک
قیمت سمعک آنالوگ حداقل 14،5۰۰،۰۰۰ ریال
قیمت سمعک دیجیتال حداقل 23،۰۰۰،۰۰۰ ریال
قیمت سمعک هوشمند حداقل 28،۰۰۰،۰۰۰ ریال
قیمت سمعک هوشمند وایرلس حداقل 38،۰۰۰،۰۰۰ ریال

وضعیت پوشش بیمه‌ها برای تهیه و خرید سمعک

بسیاری از مراجعین ما در مورد پوشش بیمه‌ها برای خرید سمعک سوال می‌پرسند. در پاسخ به این سوال بایستی اشاره داریم که وضعیت پوشش بیمه ها برای خرید سمعک کاملا بسته به نوع بیمه‌ای دارد که شما از آن استفاده می کنید. لازم به ذکر است که به هرحال شما می‌بایست سمعک را ابتدا از ما خریداری نموده و سپس برای دریافت هزینه‌ی آن با استفاده از فاکتور خرید، از طریق بیمه خود اقدام نمایید. در جدول زیر می توانید اطلاعاتی درباره پوشش بیمه‌ها دریافت نمایید:

نوع بیمه تعرفه خرید سمعک (تومان)
خدمات درمانی کارکنان دولت (بستگی به نوع قرارداد دارد) حداکثر 882،000
تامین اجتماعی حداکثر 1،260،000
* خدمات درمانی نیروهای مسلح هر گوش 1،000،000 – دو گوش 1،400،000
بیمه پارسیان 700,000
شرکت نفت 1,350,000
بانک ملی 1،500،000 -1،000،000
بیمه آسیا 1,500,000
بیمه میهن 500,000
بیمه پارسیان 700,000
بیمه نظام آسایش (بستگی به نوع قرارداد دارد) 500،000 – 250،000
بیمه ایران (بستگی به نوع قرارداد دارد) 2،000،000 – 600،000
بیمه البرز 700,000
هواپیمایی (بستگی به ایرلاین دارد) حداقل 250،000
بیمه آتیه سازان حافظ بستگی به نوع قراداد دارد
صدا و سیما هر گوش 900،000
بیمه البرز 700,000
شهرداری هر گوش 900،000
بانک ملت یک گوش 1،800،00 – دو گوش 2،700،000
بانک سپه، تجارت و کشاورزی یک گوش 1،800،00 – دو گوش 3،200،000

* در مورد پرسنل محترم نیروهای مسلح، ارائه فیش حقوقی سرپرست خانوار نیز الزامی می باشد.

نکته مهم درباره هزینه: هرچه در ابتدا سمعک با کیفیت بیش‌تری تهیه گردد، مخارج آن به نسبت در آینده کم‌تر خواهد شد. به گونه‌ای که شما در آینده هزینه تعمیرات سمعک احتمالی کم تری پرداخت خواهید کرد. به همین دلیل برای خرید سمعک بهتر است که روی کیفیت تاکید نمایید.

نکته مهم دوم: اگر هر دو گوش شما ضعیف بوده و قصد خرید سمعک را دارید، به شما اکیدا توصیه می‌شود که خرید سمعک را حتما می‌ایست برای هر دو گوش خود انجام دهید. برای اطلاعات بیش تر در این باره نوشته شنوایی دوگوشی را مطالعه فرمایید. بنابراین قیمت را برای هر دو گوش در نظر بگیرید. (یعنی در دو ضرب کنید.)

چرا خرید سمعک برای هر دو گوش لازم است؟

انواع سمعک نامرئی

تقریبا 90 درصد افراد علاقه دارند که سمعک آن‌ها نامرئی بوده و دیده نشود. به همین علت امروزه سمعک‌های نامرئی به شدت طرفدار پیدا کرده و رو به گسترش هستند. در حقیقت سمعک نامرئی به سمعکی اطلاق میشود که از لحاظ اندازه بسیار کوچک بوده و کاملا در داخل مجرایی گوش به گونه ای قرار می گیرد که هیچ گونه دیدی از بیرون نداشته باشد.

اگرچه در ادامه ما کلیه سمعک‌های ممکن را از لحاظ میزان نامرئی بودن و حتی مزایا و معایب هرکدام به صورت تخصصی آنالیز خواهیم نمود، با این حال بایستی بگوییم که اگر قصد خرید سمعک نامرئی را دارید، از گزینه زیر فراموش نکنید:

سمعک نامرئی IIC

سمعک iic نامرئی استارکی چگونه دیده می‌شود؟

سمعک نامرئی IIC و وضعیت دیده شدن آن در گوش

این نوع سمعک در حال حاضر به عنوان کوچک ترین و ظریف ترین سمعک دنیا شناخته می گردد. IIC مخفف عبارت Invisible In Canal بوده و به معنای سمعک نامرئی در کانال می باشد. این سمعک بسیار محبوب و پرطرفدار، در ابتدا توسط کمپانی معروف استارکی تولید شد و امروزه تمام شرکت‌های سمعک آن را ارائه می دهند. این سمعک هوشمند دارای دو نوع AMP و SoundLens بوده و توانسته است محبوبیت فراوانی را کسب نماید.

همان گونه که در اشکال زیر مشاهده می‌کنید، تقریبا غیر ممکن است که کسی این مدل IIC را ببیند. به همین دلیل عزیزانی که به دنبال سمعک کاشتنی در گوش هستند معمولا از این مدل استفاده می‌کنند. با این حال این محصول برای کم شنوایی‌های ضعیف تا متوسط کاربرد داشته و نمی‌توان از آن برای افت شنوایی‌های قوی استفاده نمود.

سمعک نامرئی IIC و وضعیت دیده شدن آن در گوش

قیمت سمعک نامرئی

سمعک نامرئی طرفداران زیادی داشته و افراد تمایل دارند که با کمترین قیمت این سمعک را تهیه نمایند. قیمت سمعک نامرئی کاملا بسته به نوع برند و نوع تکنولوژی به کار رفته در آن ( آنالوگ ، دیجیتال و هوشمند دیجیتال ) از محدوده قیمتی ٧٠٠٠٠٠ تومان شروع و تا ١٣ میلیون تومان هزینه در بر خواهد داشت.

در قسمت بالا یک نوع نامرئی فوق العاده را مشاهده کردیم. سایر سمعک ها به شکل زیر هستند:

قیمت سمعک نامرئی چقدر است؟

قیمت سمعک نامرئی چقدر است؟

البته این نوع، همان گونه که گفته شد، بسته به برند آن قیمتی کاملا متغیر دارد. برخی از مدل‌های این نوع نیز به قدری حرفه ای طراحی شده اند که حتی دوستان بسیار نزدیک افراد هم از این که فرد از سمعک استفاده می کند، آگاه نخواهند شد.

برای رزرو نوبت شنوایی سنجی، مشاوره و خرید سمعک هم اکنون با کلینیک «طنین سمعک» تماس بگیرید!

شماره تماس: ٢-٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)

انواع سمعک شامل چه مواردی است ؟

سمعک‌ها دسته بندی‌های مختلفی دارند. با این حال وقتی صحبت از «انواع سمعک» می‌شود، باید توجه داشت که به طور کلی صحبت در مورد یکی از موارد زیر است

  1. انواع سمعک از نظر تکنولوژی
  2. انواع سمعک از نظر شکل ظاهری
  3. انواع سمعک از نظر برند سمعک

1- انواع سمعک از نظر تکنولوژی ساخت و یا نوع مدار

همان گونه که گفتیم، بعضا سمعک‌ها را از نظر تکنولوژی ساخت و یا نوع مدار طبقه بندی می‌کنند. تکنولوژی اخیر در این زمینه بیشتر گرایش به دو نوع سمعک دیجیتال و یا هوشمند دیجیتال دارد. به طور کلی اگر بخواهیم، سمعک را از نظر تکنولوژی دسته بندی کنیم، موارد زیر حائز اهمیت خواهند بود:

  1. سمعک آنالوگ (Analog)
  2. سمعک قابل برنامه ریزی (Programmable)
  3. سمعک دیجیتال (Digital)
  4. سمعک هوشمند (Intelligent)
  5. سمعک بلوتوث دار (Wireless)

الف) سمعک آنالوگ (Analog)

یکی از انواع سمعک، سمعک آنالوگ (Analog) است.

سمعک آنالوگ (Analog)

تصویر بالا را می توانید در هر کاتولوگ مربوط به سمعک مشاهده کنید. چرا که این تصویر در حقیقت ساده ترین نوع سمعک را نشان می دهد. همان گونه که گفتیم سمعک فوق امواج صوتی را به الکتریکی تبدیل کرده و در نهایت آن را به تقویت کننده یا آمپلی فایر می فرستد. البته امکان تنظیم صدا و کنترل بم و زیر بودن صدا در این سمعک پیش بینی شده است.

ب) سمعک قابل برنامه ریزی (Programmable)

این دستگاه‌ها یک نسل پیشرفته‌تر از مدل های آنالوگ هستند. سمعک‌های قابل برنامه ریزی (Programmable) توسط کامپیوتر قابل تنظیم بوده و می توان بیش از یک برنامه را در آن ها تنظیم کرد.

ج) سمعک دیجیتال (Digital)

یکی از انواع سمعک، سمعک دیجیتال (Digital) است.

سمعک دیجیتال (Digital)

ویژگی جالب توجه سمعک‌های دیجیتال این است که توسط کامپیوتر تنظیم می شوند. در قسمت های فوق سه بخش اصلی در هر سمعک را یادآور شدیم. گفتنی است که سمعک‌های دیجیتال علاوه بر آن سه بخش بالا، دارای بخش دیگری به نام «مدارات پردازشی» نیز هستند. گفتنی است که این مدارات پردازشی خود از تعدادی کانال و باند تشکیل شده و هرچه پردازشگر سمعک یا همین مدارات پردازشی پیشرفته‌تر باشند، تعداد کانال ها و باندها بیشتر خواهد بود. این خود سبب خواهد‌شد که شنوایی شناس یا ادیولوژیست بتواند تنظیمات بهترین را برای بیمار انجام دهد. در نتیجه بیمار از سمعک رضایت بیشتری خواهد داشت.

د) سمعک هوشمند (Intelligent)

یکی از انواع سمعک، سمعک هوشمند (Intelligent) است.

سمعک هوشمند (Intelligent)

سمعک های فوق، یک نسل از مدل‌های دیجیتال پیشرفته تر هستند. در واقع هر سمعک هوشمند, خودش یک نوع سمعک دیجیتال به حساب آمده که می‌تواند با شرایط محیط های مختلف شنیداری تطبیق یابد. (به عبارت دیگر سمعک های هوشمند خودشان یک نوع سمعک دیجیتال هستند. به همین علت به این نوع، «سمعک هوشمند دیجیتال» نیز می گویند. بسیاری از مراجعین طنین سمعک همیشه این سوال را مطرح می کنند که سمعک هوشمند بهتر است یا سمعک دیجیتال؟ ما نیز همواره در پاسخ یادآور می‌شویم که اساسا این سوال اشتباه است. چرا که هر سمعک هوشمند، در حقیقت یک سمعک دیجیتال پیشرفته به شمار می آید.)

ویژگی این سمعک‌ها این است که به دلیل داشتن ردیاب سیگنال گفتار، می توانند گوینده را در محیط اطراف جستجو کرده و صدای او را به صورت فوق العاده ای تقویت نمایند. این سمعک ها، به صورت همزمان صداهای مزاحم محیط اطراف را نیز حذف خواهند نمود.

بیماران استفاده کننده از این نوع سمعک، وضوح صدای فوق العاده ای را احساس کرده و از آن احساس رضایت فوق العاده ای می کنند. تنظیم این گروه سمعک، نیز با کامپیوتر انجام شده و بسته به نوع و مدل آن، در کانال ها و باندهای مختلف به صورت عالی قابل تنظیم است.

پیشنهاد می‌کنیم برای مطلع شدن از انواع سمعک جدید کلیک کنید.

ه) سمعک بلوتوث دار (Wireless)

یکی از انواع سمعک، سمعک بلوتوث دار (Wireless) است.

سمعک بلوتوث دار (Wireless)

سمعک های وایرلس یا همان بلوتوث‌دار، دارای قابلیت شبیه سازی عملکرد گوش طبیعی بوده و از این لحاظ پیشرفته ترین تکنولوژی ساخت سمعک به شمار می‌آیند. این گروه از سمعک‌ها، علاوه بر داشتن امتیازات و ویژگی های پیشرفته‌ترین سمعک‌ها، قابلیت برخورداری ارتباط همزمان میان دو سمعک در دو گوش را دارند. این بدین معنا است که سمعک‌های دو گوش شما به قدری پیشرفته هستند که می‌توانند خودشان را با هم هماهنگ کرده و پس از انجام تحلیل‌های سه‌بعدی صدا را به بهترین شکل به مغز شما برسانند.

امکان دیگری که شما با خرید مدل‌های وایرلس به آن دست خواهید‌یافت، امکان ارتباط آن ها با تلفن همراه و تلویزیون شما است. به صورتی که شما می‌توانید از طریق سمعک خود صدا را شنیده و مکالمه کنید. هم چنین می‌توانید صدای تلویزیون خود را در داخل سمعک خود دریافت کرده و بدین صورت وضوحی بی نظیر از صدا را تجربه نمایید. (برای دیدن آخرین تکنولوژی های سمعک می توانید بخش پایانی این نوشته را ببینید. اگر روی خرید وسواس دارید، می توانید از میان این تکنولوژی ها موارد لازم را یادداشت نموده و با خود به کلینیک ما بیاورید.)

برای رزرو نوبت شنوایی سنجی، مشاوره و خرید سمعک هم اکنون با کلینیک طنین سمعک تماس بگیرید!

شماره تماس: ٢-٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)

حتما بخوانید» خرید سمعک رکستون

انواع سمعک از نظر شکل ظاهری

1- سمعک پشت گوشی (B.T.E):

انواع سمعک پشت گوشی

سمعک پشت گوشی

انواع سمعک پشت گوشی یا BTE تقریبا شناخته ترین نوع سمعک می‌باشد. (دقت کنید که BTE مخفف عبارت Behind-The-Ear بوده و به معنای پشت گوش است.)

در این نوع که بسیار متداول نیز می‌باشد، خود سمعک در قسمت پشتی لاله گوش قرار می‌گیرد. حال برای گوش شخص بیمار بایستی یک قالب مخصوص تهیه شود. (که ما در کلینیک خود انجام می‌دهیم.)

این سمعک در داخل گوش خارجی قرار داشته و به سادگی قادر به انتقال صدا به گوش بیمار می‌باشد. به دلیل سهولت استفاده، این مدل‌ها یکی از متداول‌ترین انواع سمعک به شمار می‌آید. تقریبا تمام گروه‌های سنی از این سمعک استفاده می‌کنند. (همان گونه که گفته‌ایم هیچ وقت برای استفاده از انواع سمعک زود نیست. پژوهش های اخیر نشان می‌دهد که فرآیند زبان آموزی نوزاد از 6 ماهگی آغاز شده و به همین علت بسیار مهم است که نوزاد بهترین سمعک را داشته باشد. در غیر این صورت ممکن است که نوزاد در فرآیند زبان آموزی خود برای یک عمر دچار مشکل شود. برای مطالعه بیش تر در این باره به مقاله اختلال شنوایی در کودکان مراجعه کنید.)

خرید سمعک پشت گوشی BTE .

سمعک پشت گوشی BTE

خرید سمعک پشت گوشی یا BTE برای انواع کم شنوایی از ملایم تا عمیق مناسب است. این مدل قابلیت اتصال به وسایل کمک شنوایی همچون FM را دارا بوده و به همین جهت، بهترین نوع سمعک برای کودکان و اطفال می باشد. چرا که با محیط‌هایی همچون کلاس درس که از سیستم های تقویت صوت گروهی استفاده می کنند، سازگار است.

انواع سمعک پشت گوشی یا BTE

همانطور که در بالا نیز توضیح دادیم، خلاصه موضوع این است که در سمعک پشت گوشی یا BTE ، دریافت کننده یا همان رسیور این نوع سمعک در داخل کانال گوش واقع شده است. این سمعک نام های اختصاری مختلفی دارد. به عنوان مثال هرکدام از نام‌های زیر به همین نوع سمعک اشاره دارند:

  • سمعک پشت گوشی یا Behind-The-Ear به صورت اختصاری (BTE)
  • سمعک رسیور در گوش یا Receiver In The Earبه صورت اختصاری (RITE)
  • سمعک رسیور در کانال Receiver In The Canal به دو صورت اختصاری (RIC or RITC)
  • Canal Receiver Technology به صورت اختصاری (CRT)

گسترش تکنولوژی و پیشرفته شدن سمعک پشت گوشی

گسترش دانش و پیشرفت تکنولوژی، روز به روز سمعک ها را متحول می کند. البته که تکنولوژی در مورد مدل های پشت گوشی سبب پدید آمدن سمعكی به نام فیتینگ گوش باز و رسیور در مجرای گوش شده است.

سمعک های فیتینگ گوش باز (open fitting) و یا رسیور در مجرای گوش (Receiver in The Canal) امروزه بسیار متداول شده اند. اما این مدل ها چه ویژگی خاصی دارند؟

پاسخ این است که این گروه، یک نوع سمعک پشت گوشی بسیار ظریف بوده و دیده نمی شوند. (سمعک نامرئی) این مدل ها به قدری خوب در پشت لاله گوش خود را جای می دهند که حتی کم تر از مدل های داخل گوشی قابل رویت هستند.

سمعک OpenFit پیشرفته تر شدن سمعک پشت گوشی

سمعک OpenFit

در مدل سمعک های Open Fitting مکانیزم انتقال صدا دقیقا مانند مدل های پشت گوشی مرسوم است. در مقابل در سمعک های رسیور در مجرای گوش (Receiver in The Canal) یا به صورت مخفف RIC صدا از طریق یک لوله خیلی خیلی نازک به صورت امواج الکتریکی به رسیور داخل گوش منتقل می گردد. این رسیور امواج صوتی را به پرده گوش می رساند. به همین جهت این سمعک های RIC کیفیت صدای بهتری داشته و درک گفتار را افزایش می‌دهند. مدل های RIC بسیار محبوب بوده و بسیاری از مراجعین ما که مدت ها قبل این نوع سمعک را تهیه کرده بودند، پس از سال‌ها از آن ها راضی هستند.

سمعک نامرئی Canal Receiver Technology یکی از انواع سمعک است

سمعک نامرئی Canal Receiver Technology

نکته جالب دیگر در مورد این سمعک ها این است که برای فرکانس های بالا بسیار مناسب بوده و به افراد امکان استفاده حداکثر از باقی مانده شنوایی طبیعی را می دهد. بیماران در مورد این مدل صدایی بلند و رسا، واضح و بدون اعوجاج را گزارش می کنند.

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک پشت گوشی یا BTE

در شکل زیر می توانید آنالیز میزان نامرئی بودن این مدل را مشاهده فرمایید: (قسمت های کم رنگ دیده نمی شوند.)

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک پشت گوشی یا BTE .

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک پشت گوشی یا BTE (قسمت های کم رنگ دیده نمی شوند.)

همان گونه که می بینید این سمعک ها از لحاظ نامرئی بودن نیز بسیار قابل قبول هستند.

حتما بخوانید» سمعک برنافون

نقاط قوت و نقاط ضعف مدل پشت گوشی

نقاط قوت: راحتی، به سختی دیده می شود، احساس پر شدن گوش ندارید، نصب آن خیلی ساده است، در مکالمه با تلفن احساس عملکرد خوبی دارد.

نقاط ضعف: عمر رسیور ممکن است در رطوبت های خیلی زیاد کاهش یابد. در فرکانس های پایین عملکردی متوسط دارد. میزان تقویت صدای اندکی محدود دارد.

2- سمعک های داخل گوشی (ITE)

سمعک داخل گوشی یکی از انواع سمعک است.

سمعک داخل گوشی

تا به اینجا تمام مدل های پشت گوشی را برای شما عزیزان تشریح نمودیم. حال نوبت به خانواده انواع سمعک داخلی گوشی یا همان ITE می رسد. نام ITE مخفف عبارت In The Ear بوده به معنای داخل گوشی می باشد. همان گونه که از نام این نوع پیدا است، این مدل ها در داخل مجرای گوش خارجی قرار گرفته و در مجموع به سه دسته کلی تقسیم بندی می شوند:

  • الف)داخل گوش (In The Ear (ITE
  • ب)داخل كانال (In The Canal (ITC
  • ج)كاملا داخل كانال (Completely In The Canal (CIC (نامرئی و غیر قابل دیده شدن)

در ادامه هر کدام از این سه مورد را شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید:

الف) سمعک داخل گوشی (ITE)

سمعک داخل گوشی (I.T.E) یکی از انواع سمعک می‌باشد

سمعک داخل گوشی (I.T.E)

در انواع سمعک های داخل گوشی، کلیه قطعات سازنده در داخل یک پوسته خاص و یا به عبارتی یک جلد مخصوص قرار گرفته است. این پوسته مختص هر فرد بوده و برای هر فرد باید قالب گیری شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قالب ها روی مقاله انواع قالب سمعک کلیک فرمایید.

این سمعک نیز مثل مدل پشت گوشی می تواند برای انواع کم شنوایی از ملایم تا شدید مورد استفاده قرار گیرد. در این نوع، اصوات از طریق بلندگو به کانال گوش هدایت شده و کنترل ها و ولوم این نوع به نسبت مدل های پشت گوشی اندکی کوچک تر است.

مزایا و معایب مدل داخل گوشی (ITE)

مزایا: نصب نسبتا ساده در گوش، پس از نصب کم تر احساس پر شدگی گوش می کنید، داشتن فضای بیشتر برای ارائه ویژگی هایی همانند میکروفن دایرکشنال، تله کویل و کنترل صدا و ولوم

معایب: نسبتا قابل دیده شدن، نسبت به رطوبت آسیب پذیرتر است.

[سوال: تله کویل چیست؟

تله کویل یک سیم پیچ مسی داخل سمعك بوده و سیگنال های مغناطیسی را از گوشی تلفن افزایش می دهد. در نتیجه شما در هنگام مکالمه با تلفن بسیار راحت تر خواهید بود.]

[سوال: میکروفون دایرکشنال چیست؟

پاسخ:میکروفون دایرکشنال (Directional Microphone) یکی از آپشن های انواع سعمک بوده که برخی مدل ها دارند. این آپشن در محیط های پرسرو صدا و شلوغ به شما کمک می کند. بدین صورت که این میکروفون دایرکشنال سبب می شود که شما صدای جلوی خود را اندکی بلندتر از صدای اطراف بشنید. بسیاری از سمعک ها دارای تنظیمات دو حالت میکروفون دایرکشنال و میکروفون همه جانبه هستند که خودتان می توانید بین این دو حالت تغییر ایجاد نمایید.

میکروفون دایرکشنال سمعک، قیمت سمعک

بررسی ها نشان می دهد که میکرفون دایرکشنال در خانه نیز می تواند بسیار به شما کمک کند. مثلا وقتی که در حال گوش دادن به تلویزیون یا رادیو هستید باعث می شود که صداهای مزاحم را کم تر بشنوید.]

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک داخل گوشی یا ITE

در شکل زیر می توانید آنالیز میزان نامرئی بودن این مدل را مشاهده فرمایید: (قسمت های کم رنگ دیده نمی شوند.)

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک داخل گوشی یا ITE

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک داخل گوشی یا ITE (قسمت های کم رنگ دیده نمی شوند.)

ب) سمعک داخل كانال (ITC)

سمعک داخل كانال (I.T.C) جز انواع سمعک است

سمعک داخل كانال (I.T.C)

این گروه از انواع سمعک ها همانند مدل داخل گوشی هستند. بدین معنا که قطعات در پوسته و جلدی قرار می گیرند که این پوسته با قالب گیری از گوش بیمار ساخته می شود. تفاوت این سمعک با مدل داخل گوشی این است که این نوع، اندکی کوچک تر بوده و به میزان بیشتری در داخل مجرای گوش فرو می روند. لازم به ذکر است که این مدل ها برای کم شنوایی های ملایم، متوسط و نسبتا شدید کاربرد دارند.

مزایا و معایب مدل داخل کانال (ITC)

مزایا: این سمعک به سختی دیده می شود. نصب این نوع سمعک راحت بوده و دارای کنترل ولوم یا صدا می باشد. در سمعک های بزرگ جایی برای میکروفون دایرکشنال نیز وجود دارد.

معایب: معایب این سمعک همانند مدل CIC اما با شدت نسبتا کم تری می باشد. این سمعک کمی به رطوبت حساس بوده و به علت کوچک تر بودن باتری، عمر باتری اندکی کوتاه تر است.

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک داخل کانال یا ITC

در شکل زیر می توانید آنالیز میزان نامرئی بودن این مدل را مشاهده فرمایید: (قسمت های کم رنگ دیده نمی شوند.)

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک داخل کانال یا ITC

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک داخل کانال یا ITC (قسمت های کم رنگ دیده نمی شوند.)

ج) سمعک نامرئی كاملا داخل كانال (CIC) (نامرئی و غیر قابل دیده شدن)

انواع سمعک نامرئی كاملا ً داخل كانال (C.I.C) قرار دارد

سمعک نامرئی كاملا ً داخل كانال (C.I.C)

همان گونه که گفتیم، افراد زیادی تمایل دارند که استفاده آن ها از سمعک زیاد در معرض عموم نباشد. به همین علت امروزه استفاده از سمعک نامرئی به شدت رو به گسترش است. در این نوع، تمامی قطعات در پوسته كوچكی قرار دارند كه كاملا ً داخل كانال گوش قرار می گیرد. انواع مدل های این سمعک نامرئی كوچكترین سایز را دارند و برای کم شنوایی های ملایم تا بسیار شدید مناسب می باشند. البته بایستی توجه داشت که این مدل ها فضای نسبتا کم تری برای باتری دارند. در نتیجه این نوع برای افت های شدید و عمیق شنوایی مناسب نمی باشند. چرا که این دسته از کم شنوایان نیاز به مدل های نسبتا قدرتمندتری دارند.

مزایا و معایب مدل نامرئی كاملا داخل كانال (CIC)

مزایا: این سمعک به این دلیل که داخل کانال قرار دارد، دید بسیار کمی داشته و می توان گفت که تقریبا دیده نمی شود. هم چنین مزیت دیگر آن راحت بودن نصب و برداشتن آن بوده و جالب اینجاست که این سمعک به وزش باد نیز حساس نیست. گفتنی است که این دستگاه به تله کویل نیازی ندارد.

معایب: این سمعک نامرئی به اندازه ای کوچک است که نمی توان در آن میکروفون دایرکشنال کار گذاشت. هم چنین ممکن است با خرید سمعک کاملا داخل کانال، کمی احساس پرشدگی به گوش دست بدهد. هم چنین برخی گزارش داده اند که این نوع، کمی نسبت به رطوبت آسیب پذیر است. این سمعک نامرئی یک باتری کوچک داشته و در نتیجه عمر آن نسبتا کم می باشد. برخی نیز می گویند که گذاشتن و برداشتن باتری در این نوع نیز اندکی مشکل است.

حتما بخوانید» قیمت سمعک am

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک کاملا داخل کانال یا CIC

در شکل زیر می توانید آنالیز میزان نامرئی بودن این نوع را مشاهده فرمایید: (قسمت های کم رنگ دیده نمی شوند.)

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک کاملا داخل کانال یا CIC

آنالیز میزان نامرئی بودن سمعک کاملا داخل کانال یا CIC (قسمت های کم رنگ دیده نمی شوند.)

نکته‌ی مهم: سمعک برای اطفال

به طور کلی استفاده از سمعک‌های داخل گوشی (هر سه دسته ای که در بالا به آن پرداختیم) برای اطفال توصیه نمی‌گردد. چرا که اولا قرار گرفتن و نصب آن‌ها برای گوش اطفال و کودکان به سادگی و راحتی مدل‌های پشت گوشی نیست. ثانیا چون این سمعک بایستی قالب‌گیری شود و کودک در حال رشد است، نیاز است که مرتبا با رشد کودک قالب یا همان پوسته آن مرتبا قالب گیری و تعویض شود.

4سمعک جیبی (BW)

سمعک جیبی یکی از انواع سمعک است

سمعک جیبی

در این مدل سمعک‌ها، تقویت کننده و میکروفون در داخل یک محفظه قرار داشته که شخص بایستی آن را در جیب خود قرار دهد. بلند گوی این سمعک نیز بوسیله یک رشته سیم به همراه قالب ، داخل گوش قرار می گیرد. معمولا سمعک جیبی برای کم شنوائی های ملایم تاعمیق مورد استفاده قرار می گیرد.

امروزه استفاده از انواع سمعک جیبی به دلیل سهولت استفاده از سایر سمعک ها آنچنان مرسوم نبوده و از این رو روند خرید آن رو به کاهش دارد. اما با این حال گاهی اوقات برای کم شنوائی های بسیار شدید و عمیق مورد استفاده قرار می گیرند.

5- سمعک عینكی

یکی از انواع سمعک، سمعک عینکی است

سمعک عینکی

در سمعک عینکی، تمام قطعات، داخل دسته عینک جاسازی شده است و به دلیل راحتی استفاده از انواع دیگر این نوع فقط برای کسانی که تحت شرایط خاصی هستند (مانند افرادی که سابقه جراحی در گوش را دارند و یا مجرای گوش خارجی بدلیل عفونت وترشحات قارچی امکان استفاده از سمعک های دیگر را ندارد و یا لاله گوش از ابتدا تشکیل نشده است ) و نمی توانند از انواع مرسوم استفاده کنند مورد استفاده قرار می گیرد.

برای رزرو نوبت شنوایی سنجی، مشاوره و خرید سمعک هم اکنون با کلینیک طنین سمعک تماس بگیرید!

شماره تماس: ٢-٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)

چرا طنین سمعک؟ خرید سمعک از این کلینیک چه مزایایی دارد؟

کلینیک شنوایی سنجی طنین سمعک با بیش از 25 سال سابقه در امر شنوایی سنجی و تجویز و تعمیرات تخصصی، از معدود مراکزی است که پس از خرید سمعک نیز همراه شما خواهد بود.

تجربه نشان می دهد که بسیاری از مراجعین پس از خرید سمعک، در چند ماه اول یا حتی سال اول، نیاز به تعمیرات سمعک پیدا می کنند. این موارد معمولا یا به دلیل خرید سمعک از مراکز غیر معتبر (سمعک های چینی که با نام اصلی فروخته می شوند) و یا عدم استفاده صحیح از آن پس از خرید سمعک است. (متاسفانه برخی مراکز غیر معتبر با تبلیغات بسیار قوی، سمعک را به قیمت نسبتا ارزان 800 هزار تومان فروخته اما در هنگام خرابی سمعک، به جای پاسخگو بودن به کاربر می گویند: «خرید سمعک ارزان این مشکلات را هم دارد.» و گاه پیش آمده که برخی کاربران برای یک سمعک 800 هزار تومانی، 500 هزار تومان نیز خرج تعمیر کرده اند.)

ما در طنین سمعک علی رغم بسیاری، به هیچ عنوان پس از خرید سمعک، شما را رها نخواهیم کرد و برعکس شدیدا تاکید می کنیم که تا پایان دوره گارانتی به صورت 100% رایگان پاسخگوی خدمات مورد نیاز شما خواهیم بود. اما چگونه ؟

چگونه طنین سمعک همراه شما خواهد بود؟

هر بیمار نیازمند به سمعک، پس از تهیه سمعک از کلینیک ما، کارتی با عنوان «کارت طلایی طنین سمعک» دریافت خواهد نمود. شکل ظاهری این کارت به شکل زیر است:

کارت طلایی طنین سعک

کارت طلایی طنین سعک

طنین سمعک، مرکزی است که نه تنها پس از خرید سمعک شما را رها نمی کند، بلکه با نوبت دهی به کمک این کارت شدیدا به شما تاکید می کند که برای معاینات و بررسی ها به صورت دوره ای و کاملا رایگان مراجعه نمایید. این امر باعث خواهد شد که سمعک شما برای سال های سال بدون هیچ گونه نیاز به تعمیرات حتی بسیار جزئی کار کند.

دارندگان این کارت می توانند از مزایای زیر به صورت 100% رایگان بهره مند گردند:

1- معاینات دوره ای کاربر

طبیعی است که وضعیت شنوایی هر شخصی ممکن است در طول زمان تغییر کند. به همین علت با به صورت دوره ای و کاملا رایگان در تاریخ هایی که در کارت طلایی طنین سمعک درج می گردد، شما را معاینه خواهیم نمود. در این میان شما می توانید مطلع شوید که وضعیت شنوایی شما چقدر تغییر یافته است.

2- ارزیابی کاربر در نحوه استفاده از آن

ما در «طنین سمعک» پس از خرید، به صورت دوره ای سمعک شما را ملاحظه و بررسی خواهیم نمود. این بررسی های دوره ای و کاملا رایگان که هر چند ماه یک بار انجام می شود، احتمال خرابی و نیاز به تعمیر سمعک را در آینده به شدت کاهش خواهد داد. چرا که اگر شما در نحوه استفاده از دستگاه خود، مشکلی داشته باشید در طول این معاینات به آن پی خواهید برد.

3- بررسی دوره ای از لحاظ کارکرد و خرابی های احتمالی

اگرچه تمامی سمعک های کلینیک طنین سمعک (با بیش از 25 سال سابقه) ، اورجینال(اصلی) بوده و دارای گارانتی 2 ساله می باشند. با این حال در هنگام بررسی ها، اگر هر گونه ایرادی از سمعک مشاهده شد، طبق گارانتی به صورت رایگان برای شما تعمیر و رسیدگی خواهد گردید.

باز هم تاکید می کنیم که این خدمات برای دارندگان کارت طلایی به صورت 100% رایگان انجام خواهد شد.

ارائه خدمتی ویژه از طنین سمعک: تجويز سمعك توسط متخصص در منزل براي افراد كم توان يا معلول و كهنسال

یکی دیگر از خدمات ما در طنین سمعک ارائه انواع خدمات شنوایی سنجی ، تجویز سمعک ، قالبگیری و معاینات شنوایی در منزل می باشد.

این مرکز به منظور تسهیل در امر کمک به مددجویان کم شنوایی که دچار معلولیت جسمی و حرکتی بوده و یا افراد کهنسالی که قادر به خروج از منزل نمی‌باشند و یا افراد با ناراحتی های قلبی عروقی که خروج از منزل برای آن‌ها خطرناک است سرویس ویزیت در منزل را فراهم آورده و بدین منظور کلیه خدمات کلینیکی را به بهترین شکل ممکن توسط متخصص شنوایی در منزل ارائه می نماید.

برای رزرو نوبت شنوایی سنجی، مشاوره و خرید هم اکنون با کلینیک ما تماس بگیرید!

شماره تماس: ٢-٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)

حتما بخوانید» سمعک رکستون آلمان

مرکز گفتار درمانی کودک در تهران و شنوايي سنجي

طنین سمعک

خدمتی دیگر از کلینیک تخصصی شنوایی و گفتار طنین سمعک در دوران پاندمی کرونا:

ارزیابی شنوایی

مشاوره و تجویز سمعک توسط متخصص شنوایی در منزل

 

در تعطیلات سال جدید می‌توانید مشاوره آنلاین و تلفنی با خانم دکتر قاسمی داشته باشید. جهت هماهنگی به شماره واتس آپ ۰۹۳۳۰۴۸۱۶۳۹ پیام ارسال نمایید.

 

مشاوره تلفنی با خانم دکتر معصومه قاسمی متخصص روانشناسی کودک و آسیب شناس گفتار و زبان در زمینه:

مشاوره کودک و خانواده

اختلالات یادگیری

اختلالات گفتار و زبان

مشکلات وسواس و اضطراب

مشاوره آنلاین با شهرستانها و خارج از کشور
و ...