شنوایی، یکی از حواس پنجگانه و اصلی انسانها است؛ که نقش بهسزایی در ارتباط و تعامل آنها با پیرامون و محیط اطراف آنها دارد. بنابراین هرگونه اختلالی در گوش یا قوه شنوایی افراد، کلیه امور روزمره آنها را تحت تاثیر قرار داده و موجب بر هم خوردن تمرکز، احساس پریشانی و ناآرامی در آنها خواهد شد. راهکارهای مختلفی برای این موضوع وجود دارد و یکی از آنها استفاده از سمعک برای وزوز گوش است. با ما در ادامه این مطلب همراه باشید تا به بررسی مشکل وزوز گوش و نحوه استفاده از سمعک برای درمان آن، بپردازیم.
احتمالا تاکنون نام مشکل وزوز گوش را شنیده اید. وزوز گوش مشکلی است که بسیاری از آن رنج برده و برخی به شدت کلافه می شوند. این مشکل که هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی انسان را درگیر می کند، گاهی به شدت غیر قابل تحمل شده و به همین دلیل به آن سرطان دستگاه شنوایی لقب داده اند. اما به راستی وزوز گوش چیست؟ در واقع وزوز گوش به معنای صدای خاصی همانند صدای زنگ در گوش است. این صدا ممکن است که در یک یا هر دو گوش و یا حتی در سر شما احساس شود. این صدا فرکانس های متفاوتی نیز داشته و به صورت های گوناگونی از جمله، سوت کشیدن، زنگ زدن، غرش گوش و … درک می شود. وزوز در برخی موارد شدت زیادی داشته و سبب آشفتگی و پریشانی شخص می گردد. در برخی موارد نیز زندگی طبیعی فرد به کلی دچار اختلال شده و تبدیل به مشکلی اساسی می شود. البته این مشکل گاهی موقتی و خفیف بوده و پس از مدت کوتاهی برطرف می گردد. با این حال در برخی موارد نیز وزوز گوش اختلالی دائمی بوده و در تمامی طول زندگی همراه فرد خواهد بود.
پزشکان ادعا میکنند که هیچ درمانی برای وزوز گوش وجود ندارد. بااینحال، راهکار مختلفی برای این پدیده وجود دارد که به شما کمک میکند تا شدت وزوز گوش را کاهش داده و زندگی راحتتری داشته باشید. بهتر است قبل از هر چیز با یک پزشک متخصص در حوزه شنوایی یا یک درمانگر رفتاری مشورت کنید؛ تا راهنماییهای لازم برای انتخاب بهترین روش درمان وزوز گوش را در اختیار شما قرار دهند. زیرا شرایط و عوامل مختلفی موجب ایجاد بروز این پدیده میشوند و تشخیص علل و ریشه مشکل در هر فرد با دیگری متفاوت است.
اما علاوهبر روشهای درمانی گوناگون، راهکارهایی برای تسکین و تضعیف وزوز گوش نیز وجود دارند؛ که افراد برای رهایی از این صدای مزاحم، از آنها بهره میگیرند.
شماره تماس: ٢ – ٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)
در مورد علت وزوز گوش، دلایل زیادی ذکر می شود. اما حقیقت این است که علت اصلی وزوز گوش در بسیاری از موارد مشخص نیست. به طور کلی وزوز گوش زمانی بروز پیدا می کند که سلول ها و نورون های مغز، فعالیت اضافی پیدا می کنند. از جمله عواملی که سبب بروز این اختلال می گردند، می توان به استرس و اضطراب، آلرژی، افزایش و یا کاهش فشار خون، تومورها، تیروئید، دیابت، عفونت های مزمن گوش میانی و یا ضربه به سر و گردن اشاره نمود. در مقابل در بسیاری از موارد نیز داروها علت اصلی وزوز گوش هستند. از جمله داروهایی که سبب بروز وزوز گوش می شوند می توان به آنتی بیوتیک ها، داروهای مسکن، ضد التهاب ها، آسپرین، داروهای ضد افسردگی و یا مصرف الکل اشاره نمود. با این حال بررسی ها حاکی از آن است که بسیاری از موارد وزوز گوش به سبب آسیب به انتهای میکروسکوپی عصب شنوایی در گوش داخلی هستند. این آسیب ها به دلیل صدای بلند ایجاد شده و سبب کم شنوایی و بروز وزوز گوش می گردند. پس در مجموع، می توان دلایل وزوز گوش را در موارد زیر خلاصه کرد:
بیشتر بخوانید،
اولین گام در درمان وزوز گوش کشف علتی است که ممکن است باعث ایجاد آن شود. پیشتر اشاره کردیم که علل مختلفی برای ایجاد این پدیده در افراد مختلف وجود دارد. پزشکان با پرسیدن سوالات مختلف، آن را کشف میکنند. برخی از این سوالات عبارتند از:
علاوهبر اینها بیمار باید سابقه پزشکی خود را نیز به پزشک ارائه دهد. پس از بحث و بررسی کامل در مورد علائم و سابقه سلامتی، معاینه گوشها و تستهای استاندارد شنوایی انجام میشود.
در گام بعدی، متخصص شنوایی، با انجام برخی آزمایشات و ارائه برخی از نکات و مراقبتهای بهداشتی، فرآیند درمان بیمار را آغاز میکند. یکی از این روشهای درمانی، استفاده از سمعک برای وزوز گوش است که در بخشهای بعدی، به بررسی آن خواهیم پرداخت.
شاید برای شما نیز این سوال به وجود آید که چه زمانی باید برای درمان وزوز گوش به پزشک متخصص یا مراکز فوریتهای پزشکی مراجعه کرد؟ برخی از شرایط و مواردی که در صورت بروز آنها باید به پزشک متخصص مراجعه کنید، به شرح زیراند:
اگر شما یا یکی از نزدیکانتان با کمشنوایی یا حتی ناشنوایی ناگهانی همراه با وزوز گوش مواجه شده باشید یا حتی این علائم را در یک گوش خود احساس کنید، ممکن است پدیده ناشنوایی عصبی ناگهانی یا ایدیوپاتیک برایتان رخ دهد. در این شرایط فرد دچار ناشنوایی ناگهانی شده و هر چه سریعتر بتوانید فرآیند درمان را آغاز کنید، شانس شما برای درمان و بهبودی کامل بیشتر است.
اگر به تازگی صداهای نامفهومی با ریتم ضربان قلب خود را میشنوید، ممکن است دچار وزوز ضرباندار شده باشید. این نوع وزوز گوش چندان به قوه شنوایی شما آسیب نمیزند. اما بهتر است توسط یک متخصص بررسی شود تا از سلامتی رگهای خونی و عروق اطراف گوش، اطمینان حاصل شود.
اگر وزوز گوش شخص تا حدی جدی و شدید باشد که او را به سوی خودکشی سوق دهد یا افکار و تمایل به خودکشی را در او برانگیزد، باید در اولین فرصت به پزشک متخصص مراجعه کرد تا مشکل برطرف شده و وزوز گوش نیز بهطور اصولی درمان شود.
اگر در سر خود صدا میشنوید مقاله،
“علت شنیدن صدا در سر” را مطالعه کنید.
یکی از دلایلی که نباید از وزوز گوش ترسید، شدت شایع بودن آن است. شاید باورتان نشود ولی به طور تقریبی از هر 5 نفر یکی به وزوز گوش مبتلا می گردد! با این حال، اگر بین 5 تا 80 دقیقه، صدایی در گوش خود حس کردید، نگران نباشید. چرا که گوش انسان گاهی به طور طبیعی به این حالت دچار شده و این امر خود به مرور زمان برطرف می گردد.
همان گونه که گفتیم، وزوز گوش بسیار شایع است. با این حال برای درمان اول بایستی نوع وزو گوش مشخص شود. تشخیص نوع وزوز گوش نیز بسیار ساده است. به طور کلی انواع وزوز گوش به دو دسته زیر تقسیم می شوند:
همیشه گفته ایم که وزوز گوش را جدی بگیرید. چرا که در صورت عدم توجه، ممکن است به مرور زمان وزوز گوش بدتر شود! در موارد مختلفی دیده شده است که وزوز گوش به علل مختلفی از جمله استعمال دخانیات، مصرف الکل و یا قرارگیری در معرض اصوات بلند به مراتب تشدید می شود. به همین جهت در صورتی که محل کار شما در مکان هایی پرسرو صدا مانند فرودگاه، کارخانجات و یا کارگاه های صنعتی است، می بایست حتما از محافظ های گوش استفاده نمایید.
شماره تماس: ٢ – ٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)
برای درمان وزوز گوش، باید به این نکته توجه کرد که وزوز گوش تنها یک علامت است. در حقیقت وزوز گوش علامتی است که ممکن است نشان دهنده بیماری یا اختلالی دیگر باشد. به همین دلیل در موارد وزوز گوش همواره بایستی علت اصلی را برطرف نمود. با این حال هنگامی که پس از بررسی ها، علتی برای وزوز گوش یافت نشود یا به صورت مزمن درآید، راه درمانی برای هر فرد متفاوت خواهد بود. با این حال تجربه نشان داده است که برای موثر واقع شدن درمان وزوز گوش، بهتر است که از چندین روش به صورت همزمان استفاده شود.
بیشتر بخوانید،
پس از وزوز گوش، شما می بایست که در گام نخست با پزشک خود مشورت نمایید. روند کار بدین صورت است که ابتدا پزشک علائمی از جمله فشار خون، وجود عفونت، رژیم غذایی، حساسیت ها و سلامت شما را بررسی می نماید. در مرحله بعد در صورت لزوم برای بررسی های تکمیلی سیستم شنوایی، شما را به متخصص شنوایی ارجاع خواهد داد. در مرحله بعد متخصص شنوایی پس از بررسی وضعیت شنوایی شما و انجام ارزیابی های ابتدایی، روش های زیر را برای شما در نظر خواهد گرفت:
سمعک باعث می شود که اصوات محیط بلندتر شده و راحت تر شنیده شود. تچربه نشان داده است که استفاده از سمعک سبب می شود که فرد در گفتگو با دیگران و یا گوش دادن به موسیقی دلخواه خود تا حد بسیار کم تری متوجه وزوز گوش شود. بسیاری از افرادی که دچار کمشنوایی یا وزوز گوش میشوند، با استفاده از سمعک، میتوانند قدرت شنوایی عادی خود را بهدست آورند. زیرا سمعک، صدایی که فرد میخواهد بشنود را تقویت و به منحرف کردن مغز از صداهای ناخواسته کمک میکند. بسیاری از سمعکهای مدرن نیز دارای ویژگیهایی برای حذف صدای وزوز گوش و برای پنهان کردن دیگر صداهای ناخواسته هستند.
تحقیقات حاکی از آن است که تاثیر سمعک بر وزوز گوش بسیار بالا بوده و 60 درصد از بیمارانی که با این مشکل مواجه شده بودند با این روش وزوز گوش خود را تسکین دادهاند.
توجه کنید که حدود 20 درصد از جمعیت بزرگسال در هر مقطع زمانی، با نوعی از کمشنوایی مواجه میشوند. اما در این میان، وزوز گوش یکی از شایعترین مشکلات شنوایی است که برخی افراد به آن بیتوجهی میکنند. درحالیکه با برخی درمانها و مراقبتهای ساده، میتوان بهراحتی مشکل را برطرف کرد.
استفاده از سمعک برای وزوز گوش یک نقطه شروع عالی برای کسانی است که دچار کمشنوایی و وزوز گوش هستند. زیرا این افراد صدا را بهخوبی نمیشنوند و تقویت صدای بیرونی گوش، آنها را از شر صداهای داخلی و وزوزگونه رهایی میبخشد. البته، استفاده از سمعک ممکن است برای برخی افراد نیز نتیجه بخش نباشد. در این شرایط، استفاده از سمعک باید با دورههای درمان و بازآموزی ترکیب شود تا نتیجه مطلوبی بهدست آید.
درمان و بازآموزی گوشها، از صدا درمانی و مشاوره دستوری در طول 12 تا 24 ماه استفاده میکند تا سیستم شنوایی، لیمبیک و سیستم عصبی خودمختار را دوباره با یکدیگر هماهنگ و تنظیم کند. صدا درمانی، اغلب شامل تمرینات مختلفی است که میتواند به آموزش مجدد مغز کمک کرده و به تدریج، موجب کاهش تدریجی شدت وزوز گوش شده و به بازسازی سیستم شنوایی و تغییر نحوه شنیدن دنیای اطراف کمک کند.
از آنجا که برخی افراد بهخاطر ظاهر نازیبا و طراحی ضخیم سمعکهای معمولی، خواهان استفاده از سمعک برای وزوز گوش نیستند؛ میتوان استفاده از سمعک نامرئی را به آنها توصیه کرد. این نوع سمعک برای افرادی که دچار افت شنوایی شده و میخواهند یک سمعک ضد وزوز گوش با کمترین میزان دید روی سر را داشته باشند، بسیار مناسب است. البته سمعکهای نامرئی نیز خود به دو دسته داخل گوش و بیرون از گوش تقسیم میشوند؛ که استفاده از هر کدام، وابسته به نظر و تجویز پزشک متخصص است.
امروزه انواع سمعک نامرئی مثل سمعک زیمنس وجود دارند که استفاده شما از سمعک حتی برای نزدیکترین افراد به شما، قابل تشخیص نخواهد بود. برای معاینه و تشخیص وزوز گوش می توانید از بخش تماس با ما، با ما در ارتباط باشید.
بیشتر بخوانید:
اما چرا استفاده از سمعک نامرئی، نسبت به سمعکهای معمولی ترجیح داده میشود؟
توجه کنید که استفاده از سمعک نامرئی وزوز گوش برای اطفال و کودکان مناسب نیست. زیرا مجرای گوش آنها کوچک است و بهمرور زمان با رشد کودک، نیاز به تعویض پوسته سمعک برای آنها امری هزینهبر خواهد بود.
2- دومین روش برای درمان وزوز گوش، استفاده از وسیله تولیدکننده صوت رقابتی به نام ماسکر (یا پوشاننده وزوز) است. در واقع وزوز گوش در محیط های آرام و ساکت اندکی آزاردهنده تر هستند. ماسکرها ابزارهای الکترونیکی شبیه به سمعک هستند که روی گوش قرار گرفته و به صورت دائمی با شدت کم و باند فرکانسی وسیع، شروع به تولید صورت می کننند. این امر سبب می شود که صدای وزوز تا حد بسیار کمی برای شخص کم شده و غیر قابل تشخیص شود. تاثیر استفاده از ماسکر در حدی است که بسیاری از افراد استفاده کننده از ماسکر، اثر آن حتی چند ساعت پس از آن را شگفت انگیز توصیف می کنند.
شماره تماس: ٢ – ٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)
3- سومین روش برای درمان وزوز گوش، استفاده از دارو است. داروها اگرچه سبب بهبود نسبی وزوز گوش می شوند، با این حال نبایستی از عوارض جانبی آن ها نیز فراموش کرد.
4- بازدرمانی: از جمله روش هایی است که در برخی موارد به شدت موثر واقع گردیده است. در واقع بازدرمانی همان استفاده توام از ماسکر(پوشاننده) و مشاوره به صورت هم زمان است. در این روش، بیماران ماسکر را به مدت 1 تا 2 سال به صورت هر روز 8 ساعت استفاده می کنند. پس از آن فرد یاد می گیرد که چگونه از فکر کردن به وزوز دوری نماید. اگرچه این روش در مدت زمانی نسبتا طولانی انجام می شود، با این حال بسیاری از آن ابراز رضایت می نمایند.
5- تمرکز و آرامش: اولین اصلی است که ما به بیماران دچار وزوز گوش یاد آور می شویم. در حقیقت تمرکز و آرامش سبب کنترل عضلات و عروق شده و شدت وزوز را در اغلب افراد کاهش می دهد.
کسانی که دچار وزوز گوش هستند باید به نکات زیر توجه نمایند:
در نهایت باز هم توصیه ما بر این است که حتی الامکان سعی کنید که به وزوز گوش بی تفاوت باشید. گوش دادن به موسیقی دلخواه شما، یکی از عواملی است که باعث می شود به صداهای آزاردهنده بی توجه شوید. علاوه بر آن موسیقی خود می تواند وزوز را بپوشاند. پس به طور قطع موسیقی خود یکی از راه های درمانی وزوز گوش خواهد بود.
شماره تماس: ٢ – ٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)
همان گونه که اشاره شد، در بسیاری از موارد علت وزوز گوش، داروها هستند. برخی داروها سبب می شود که گوش های شما دچار وزوز شوند. از جمله داروهایی که در صورت مصرف آنها وزوز گوش بروز می کند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تاثیرات سمی آسپرین بر روی گوش معمولا در دوز های بالا ظاهر می شود، لکن این اثرات در دوز های درمانی نیز گزارش شده اند. این اثرات معمولا برگشت پذیر بوده و به ندرت دائمی می شوند. عمده علائمی که در اتوتوکسیسیستی با آسپرین مشاهده می شود وزوز گوش و کاهش شنوایی است، گرچه اثرات وستیبولار نیز می تواند ایجاد کند. کاهش شنوایی به علت آسپرین معمولا خفیف تا متوسط بوده و اغلب هر دو گوش را درگیر می کند و معمولا به صورت کاهش شنوایی Flat می باشد.
وزوز گوش به علت آسپرین دارای فرکانس بالا KHz9-7 بوده و ماهیت صدادار یا tonal دارد و اولین علامت اتوتوکسیسیتی با سالیسیلات هاست. آسپرین شایع ترین علت وزوز گوش در اطفال است و با وجود مقادیر سمی – که ندرتا در مسمومیت دارویی به وجود می آید- می تواند باعث کری دائمی شود.
در بالغین اتوکسیسیتی با مصرف 8-6 گرم آسپرین در روز پدید می آیدبیشتر می تواند موجب افت شنوایی شود که با افزایش مقدار مصرف افت شنوایی شدید تر خواهد شد.
این دارو عمدتا وستیبول را درگیر می کند و کمتر به حلزون آسیب می رساند. این دارو در حال حاضر بیشترین مشکل آنتی بیوتیکی را در مقایسه با سایر آنتی بیوتیک های اتوتوکسیک دارد. در کشور ما به علت مصرف بی رویه ی آن از علل عمده کاهش شنوایی دارویی تلقی می گردد. دارو، باعث اتوتوکسیسیتی نمی شود، لکن با غلظت های بالاتر، ابتدا علائم وستیبولار بروز نموده و با تداوم استعمال کاهش شنوایی ظاهر می شود که در ابتدا فرکانس هاس بالا را درگیر می کند.
دارای اتوتوکسیسیتی کمتر از جنتامایسین است ولی بر خلاف آن، در ابتدا حلزون شنوایی را درگیر می کند. این آزردگی – برخلاف جنتامایسین- می تواند به طور ناگهانی و چند دقیقه بعد از تزریق بروز نماید و ممکن است با وجود قطع دارو تداوم یابد و حتی چند ماه پس از قطع دارو پدید آید.
هم اکنون مصرف عمده ی این دارو به صورت موضعی است چرا که دارای اثرات سمی بر روی شنوایی و کلیه می باشد. اثرات منفی این دارو بر روی شنوایی از راه جذب دهانی گزارش شده است. دوز 8-5 گرم از دارو که طی 6-4 روز برای آماده سازی روده ها به کار می رود می تواند باعث وزوز گوش و افت شنوایی پایا بشود.
نئومایسین، کانامایسین از گوش داخلی دیرتر از نسوج دیگر تخلیه می شوند فلذا اتوتوکسیسیتی ناچیزی ایجاد می کنند که مثلا 2-1 هفته پس از قطع دارو می تواند بروز نماید.
این دارو با طیف ضد باکتری مشابه با جنتامایسین اثرات اتوتوکسیک نظیر کانامایسین ایجاد کرده و علائم وستیبولار آن کمتر شایع است.
از مشتقات کانامایسین بوده و با طیف اثری مشابه جنتامایسین می باشد. این دارو دارای توکسیسیتی بر روی حلزون بوده ولی میزان بروز آن کمتر از جنتامایسین است. اتوتوکسیسیتی آمیکاسین و جنتامایسین ممکن است یک طرفه باشد.
اریترومایسین: این دارو از خانواده ی ماکرولیدها بوده و دارای طیف مصرف گسترده ای است. اثرات اتوتوکسیک اریترومایسین نادر وشامل وزوز گوش و کاهش شنوایی حسی-عصبی است. این کاهش شنوایی در اکثر موارد برگشت ناپذیر بوده و می تواند برای همیشه باقی بماند. بیماران دارای اختلال عملکرد کلیه و کبد، بیشتر در معرض خطر این عوارض هستند. تزریق سریع و وریدی آن باعث کری جزئی و برگشت پذیر می شود.
کینین ها: این خانواده به عنوان یک داروی ضد پرتوزوا در درمان و پیشگیری مالاریا و نیز در بیماری های دیگر نظیر آرتریت روماتوئید کاربرد دارد. اتوتوکسیسیتی ایجاد شده توسط این گروه مانند سالیسیلات ها می باشد و سندرومی شامل وزوز گوش، کاهش شنوایی حسی- عصبی و سرگیجه را ایجاد می کند.
داروهای ضدسرطان متعددی شناخته شده اند که دارای آثار اتوتوکسیک هستند. مهمترین داروی این خانواده که دارای طیف گسترده ی مصرف می باشد، سیسپلاتین می باشد.
این دارو که در موارد شیمی درمانی کانسرها به کار می رود، دارای آثار درمانی خوبی بر روی کانسرهای بیضه، تخمدان، گردن رحم، پستان،پروستات و برخی سرطان های سر و گردن است. اثرات اتوتوکسیک آن کمتر از آمینوگلیکوزید ها می باشد زیرا این دارو به صورت دوز واحد تجویز شده و فواصل بین هر دوز طولانی است. عوارض اتوتوکسیک آن معمولا 2 روز پس از شروع درمان ظاهر می شود ولی می تواند پس از 7 روز بروز نماید.
شماره تماس: ٢ – ٦٦٩٦٢٩٥١ (۰۲۱)
وزوز گوش میتواند احساس ناخوشایندی به افراد منتقل کرده و او را در انجام امور ساده و روزمره خود نیز عاجز و ناتوان سازد. این پدیده، بهعنوان یک بیماری بهشمار نمیرود؛ اما در میان افراد جامعه شایع است و بسیاری از افراد با آن مواجه میشوند. برای درمان وزوز گوش نیز روشهای مختلفی وجود دارد که بهبود و حتی تسکین کامل مشکل کمک میکنند که یکی از آنها استفاده از سمعک مخصوص وزوز گوش است.
اگر شما یا نزدیکانتان بهتازگی دچار وزوز گوش شدهاید، میتوانید با تجویز پزشک متخصص و خرید سمعک به درمان و رفع مشکل بپردازید. در بخش قبلی به مزایای خرید سمعک نامرئی اشاره کردیم و دیدیم که استفاده از این نوع سمعک نیز به درمان وزوز گوش و مشکلات کمشنوایی کمک میکند. به دلیل طراحی کوچک و جمعوجور برای عموم افراد مطلوب و مناسب است.
اگر با پزشک متخصص خود مشورت کردهاید و به دنبال خرید سمعک برای وزوز گوش هستید، میتوانید از انواع سمعکهای مختلف در فروشگاه اینترنتی طنین سمعک دیدن کرده و پس از بررسی قیمت سمعک برای وزوز گوش و انواع گزینههای مختلف، بهترین سمعک برای وزوز گوش متناسب با نیاز و بودجه خود را انتخاب و خریداری کنید.
طنین سمعک: مرکز گفتار درمانی حرف ر در تهران
✅ارزیابی شنوایی
✅ مشاوره و تجویز سمعک توسط متخصص شنوایی در منزل
در تعطیلات سال جدید میتوانید مشاوره آنلاین و تلفنی با خانم دکتر قاسمی داشته باشید. جهت هماهنگی به شماره واتس آپ ۰۹۳۳۰۴۸۱۶۳۹ پیام ارسال نمایید.
✅مشاوره کودک و خانواده
✅اختلالات یادگیری
✅اختلالات گفتار و زبان
✅مشکلات وسواس و اضطراب
✅مشاوره آنلاین با شهرستانها و خارج از کشور
✅ و ...
21 Comments
سایت های مختلف رو خوندم
این جا تقریبا هرچی دنبالش بودم رو پیدا کردم
افرین بر شما که کامل ترین هستین
خواهش می کنم
موفق و پیروز باشید
واقعا مفید بود خیلی متشکر از سایت طنین سمعک
خواهش می کنم موفق و پیروز باشید
خیلی خوب بود
همه چیز رو درباره وزوز گوش یاد گرفتم واقعا ممنون
خیلی خوشحالیم که تونستیم بهتون کمک کنیم
موفق باشین
واقعا عالی بود
کامل ترین مقاله درباره وزوز گوش بود که مطالعه کردم خدا خیرتون بده و موفق و پیروز باشین
یا علی
سلام. من شدیدا الرژی دارم و گوشم تو یک سال پنج بار عفونت کرد که هربار درد نمیگرفت و فقط وز وز میکرد و من میرفتم پیش دکتر میگفت عفونت و دارو میداد و خوب میشدم…اخرین بار که صدا کرد صداش دیگه قطع نشد دکتر ولی گفت هیچیش نیس رفتمپیش متخصص اونم گفت نه جرم نه عفونت هیچی نیس بعدشم رفتم شنوایی سنجی نوارمم کاملا نرمال بود و سالم ام ار ایم کرده بودم البته به ی علت دیگه ای و کلا تو اونم همه چیز نرمال بود به نطرتون چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم پاسخ بدید
با سلام
آيا سوت كشيدن گوش به علت آسيب عصب گوش، هميشه با كاهش شنوايي همراه هست؟!
و اينكه آيا سوت كشيدن خفيف گوش در مكان هاي بي صدا و اون هم با گذاشتن دست ها روي گوش ها طبيعي هست يا نه؟!
سلام خسته نباشین میشه لطفا منبع این اطلاعات را ذکر کنین ممنون میشم
خسته نباشید مرسی به خاطر این مطالب فوق العاده
وای خیلی خوبه ساییتون
سلام میشه لینک داخل مطلبو چک کنید.برای من مشکل داشت.ممنون
سلام دوست عزیز
لینکا بررسی شد مشکلی یافت نکردیم
با عرض سلام و تشکر،من در هنگام سرماخوردگی قرص آزیترومایسین استفاده کردم و متاسفانه دچار وزوز گوش شدم و با گذشت یک هفته هنوز خوب نشدم میخواستم بدونم آیا این حالت بهبود پیدا میکنه و قابل درمانه?
سلام.مدتی هست وقتی از حالت دراز کش بلند میشم تا چند لحظه صدای بلندی در گوشهام میپیچه مثل جریان قوی گردش خون.این حالت در خم کردن سرم به سمت پایین مثل سجده کردن هم احساس میشه.به متخصص قلب و عروق مراجعه کردم همه چیز طبیعی بود.به متخصص گوش حلق و بینی مراجعه کردم درصد شنوایی ام خوب بود و عفونت هم نداشتم.امکان دیگه چیه در این موارد؟واقعا وحشتناکه این صدا.
ممنونم از راهنمایی های خیلی واضح واسانتون
با سلام:بعد از چهار جلسه شیمی درمانی بخاطر توده درسینه صدای زیادی در گوشهایم میپیچد و خواب و خوراک را ازم گرفته لطفا کمک کنید با تشکر
مدت ۶ماهه مدام وزوز گوش دارم واقعا کلافهم کرده …میترسم تومور داشته باشم …میترسم امارای هم برم
باسلام ووقت بخیر
منم حدود یکساله وزوز گوش دارم ولی تاحالا به دکترمراجعه نکردم ازترس اینکه بگن تومور دارم نرفتم دکتر واقعا نمیدونم چکار باید بکنم
سلام
من مشکل شنیدن صداهایی مثل صدای برفک تلویزیون در هر دو گوشم فقط در هنگام دراز کشیدن دارم به نظر شما کلینیک شنوایی نیاز هست برم احتمال داره تومور داشته باشم