افت شنوایی، مشکلی است که می تواند در هر سن و هر شرایطی رخ دهد. اغلب به صورت تدریجی و بدون درد است. ممکن است شما چندین سال متوجه بروز آن نشوید چرا که روند گسترش آن تدریجی است. در این صورت، احتمالا” این مساله مانع از شنیدن و درک گفتار در اطراف شما می گردد و این امر زندگی شما و اطرافیانتان را تحت الشعاع قرار خواهد داد.
اگر احساس می کنید که دچار افت شنوایی هستید، پاسخگویی به سوالات زیر شروع خوبی برای تشخیص کم شنوایی خواهد بود:
در صورتی که پاسخ شما به هریک از سوالات ذکر شده مثبت باشد، احتمال وجود درجه ای از افت شنوایی می رود. و از شما می خواهیم که جهت انجام آزمایش شنوایی به متخصصین شنوایی ((طنین سمعک)) مراجعه نمایید.
فراموش نکنید که شما تنها کسی نیستید که به افت شنوایی دچارید. در واقع شما یکی از 500 میلیون نفری هستید که در سرار دنیا دچار این عارضه هستند. در اکثر کشورها، از هر شش نفر یک نفر دچار میزانی از افت شنوایی است.
در نظر داشته باشید که تجویز سمعک مناسب سطح ارتباطی حداقل 90% از افرادی را که دچار آسیب های شنوایی هستند ارتقاء می بخشد و این بدان معناست که یقینا” راه حل ایده آلی برای شما وجود دارد.
این گونه از افت شنوایی معمولا” در اثر بیماری یا اختلالاتی رخ می دهد که در آن انتقال صدا از طریق گوش میانی یا خارجی مختل می گردد. کم شنوایی انتقالی اغلب با دارو و یا جراحی قابل درمان می باشد. در بعضی موارد که به دارو درمانی و یا جراحی پاسخ نمیدهند ،سمعک می تواند تا حد بسیار زیادی شنوایی را بهبود بخشد.
این نوع از افت شنوایی، گوش داخلی یا مسیرهای عصبی را تحت تاثیر قرار می دهد. در این مورد صدا از طریق گوش خارجی و میانی انتقال می یابد اما گوش داخلی در انتقال صدا موثر عمل نمی کند و این مساله معمولا” به دلیل آسیب سلول های مویی ظریف موجود در حلزون گوش می باشد. این امر منجر به کاهش درک شدت و کیفیت صوت می گردد. این نوع افت شنوایی معمولا” با سمعکی قابل جبران است که صدا را تقویت کند تا بر مساله کاهش میزان حساسیت شنوایی غلبه گردد.
در افت شنوائی مختلط مشکلات شنوایی گوش میانی وگوش داخلی هر دو به صورت ترکیبی با هم دیده می شوند.
عوامل بسیاری در کاهش شنوایی شما تاثیرگذارند:
سطوح مختلف کم شنوایی به صورت میزان افت شنوایی بیان می گردند که این میزان بستگی به شدت آسیب دیدگی دارد که از افت شنوایی ملایم تا عمیق طبقه بندی می شود.
افت شنوایی، عده کثیری از مردم دنیا را از طرق گوناگون به خود مشغول کرده است. با گذشت زمان، افت شنوایی منجر به اضطراب، افسردگی، انزوا و تنهایی فرد می گردد. در صورت عدم درمان، آسیب شنوایی ممکن است تبدیل به عارضه ای روان شناختی گردد. به همین علت جستجوی راه حلی مناسب در مراحل اولیه، امری حائز اهمیت است.
شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های 66952918-66962952-66962951 021 تماس بگیرید.
طنین سمعک: مرکز شنوایی سنجی کودکان و بزرگسالان با ارائه نازل ترین قیمت سمعک اتیکن و قیمت سمعک پشت گوشی
✅ارزیابی شنوایی
✅ مشاوره و تجویز سمعک توسط متخصص شنوایی در منزل
در تعطیلات سال جدید میتوانید مشاوره آنلاین و تلفنی با خانم دکتر قاسمی داشته باشید. جهت هماهنگی به شماره واتس آپ ۰۹۳۳۰۴۸۱۶۳۹ پیام ارسال نمایید.
✅مشاوره کودک و خانواده
✅اختلالات یادگیری
✅اختلالات گفتار و زبان
✅مشکلات وسواس و اضطراب
✅مشاوره آنلاین با شهرستانها و خارج از کشور
✅ و ...